1e dag. - Reisverslag uit Follonica, Italië van Melanie Driessen - WaarBenJij.nu 1e dag. - Reisverslag uit Follonica, Italië van Melanie Driessen - WaarBenJij.nu

1e dag.

Door: melaniedriessen

Blijf op de hoogte en volg Melanie

22 April 2010 | Italië, Follonica

zo eindelijk aangekomen.. geen vertraging gehad dus dat was wel mazzel! toen ik in pisa aankwam, kon ik heel snel me koffer pakken en ging ik op zoek naar een trein..
gelukkig kwam ik daar een nederlands stel tegen die mij een beetje konden helpen.. de reis duurde 2,5 uur terwijl het eigenlijk maar een uurtje zou moeten duren. ik moest 2x overstappen.. toen ik eindelijk in follonica kwam werd ik snel opgehaald en gingen we naar camping papasole. ik heb een beetje geslapen en daarna gegeten met alleen maar italianen. gelukkig is iedereen heel sociaal dus ik voel me nu al best wel snel thuis. wel praten ze veel in het italiaans en daar snap ik dan weer niks van.. ik zit nu even in het kantoor van de baas omdat ik een klein verslagje wilde schrijven. maar de rest van de week zal ik niet op internet komen omdat je een kaart moet kopen voor internet en ik ben hier maar een weekje. dat doe ik dan wel op de andere camping. vanacht komen de andere nederlandse meiden aan. we slapen met ze 4e in een chaletje. morgen is een dag dat de rest allemaal moet aankomen dus kan ik lekker van het zonnetje gaan genieten. vanaf overmorgen wordt het waarschijnlijk best wel zwaar. alles wordt in het italiaans uitgelegt maar Serena zal het voor ons een beetje gaan vertalen. ik zal dus het volgende verslagje volgende week plaatsen. ik ga nu weer even met de rest zitten en straks slapen..

Ciao

liefs vanuit GC

• 22 April 2010 - 20:52

Astrid:

Hey wijffie,

Ben blij dat je goed bent overgekomen. Ik weet dat je hier wat nerveus voor was. Veel plezier en geniet van de zon. Kusssssss

• 23 April 2010 - 07:34

Nikki Lund:

Hm, klinkt heel spannend allemaal haha. Niet een beetje eng met al die italianen :P ? Nou meid, doe je best he..

Succes (L)