zaterdag 29 mei.
Door: melaniedriessen
Blijf op de hoogte en volg Melanie
29 Mei 2010 | Italië, San Vincenzo
De tijd gaat hier zo snel dat ik elke keer vergeet te schrijven..
ik heb nu een week miniclub achter de rug en volgende week nog een week en daarna gelukkig sport.
vandaag hebben we vrij dus gisteravond feestje gehad. :) naja we waren tot half 3 in de disco op het park en toen kwamen luca en andrea van YF animatie. toen zijn we naar san vincenzo geweest even en toen naar het strand en hebben we een kampvuur gemaakt. echt super gezellig. vandaag naar pappasole om wat vrienden te zien en naar het strand en naar follonica om eindelijk mn sim te halen met italiaans nummer..
hoop snel weer te kunnen schrijven.
xxx
hoop snel weer te kunnen schrijven.
xxx
29 Mei 2010 - 10:33
Anuska:
Hoi Mel, wat zijn dat allemaal heerlijke geluiden, nog ff en danny en je moeder staan op de stoep, zou wel met ze mee willen haha, hier wil het nog niet echt zomeren, al mogen we niet mopperen op het zonnetje, maar de temperatuur laat het nog een beetje af weten. Geniet meis, liefs x anuska -
29 Mei 2010 - 15:35
Jannie:
Hoi Melanie
Fijn dat je af en toe ook wat ontspanning hebt ! Maak er wat moois van, de tijd gaat zooooo snel,Liefs, Jannie -
30 Mei 2010 - 14:58
Ellen Broere:
Hoi Malanie, ik dacht : nog even reageren voordat ik op vakantie ga. ik sprak je moeder en Dan bij onze ouders om even gedag te zeggen daar hoorde ik dat zij naar jou toekomen volgend weekend. nou geweldig toch. leuk dat zij kunnen zien waar jij "werkt". nou het is wel werk maar zo te lezen heb je het helemaal te gek. lekker laat ieder keer weinig slapen dus , nou slapen kan je je hele leven nog zonde ik zou er ook voor gaan als ik jou was. ik ga zelf naar griekenland . eerst een week met een vriendin en dan een week alleen. nou even kijken welke bloemetjes ik buiten ga zetten.
Ciao
Ellen -
01 Juni 2010 - 19:53
Karina:
Hee Mel,
Leuke reisverhalen!
Klinkt allemaal erg gezellig!
Ik mis je wel hoor.
Spreek je snel.
Xxx je nichtje
06 Juni 2010 - 10:15
Pap:
Hoi Mel,
Je bent lekker aan het feesten, leuk hoor. Wij zijn net terug uit Egypte en moeten maandag weer werken.Erg lekker gehad daar.
Dikke kus,
Papa.
P.S. Leuk dat mamma en Danny langskomen. -
09 Juni 2010 - 18:46
Pap:
Hoi Mel,
Peter Dekker vraagt of je je laptop nog verkoopt en hoeveel je er voor moet hebben.
Laat ff weten welk merk het is en hoeveel inch enz.
Groetjes pap
11 Juni 2010 - 06:32
Mieke:
wat was het geweldig om te zien hoe je het daar hebt, heb genoten van de animatie en wat is het hard werken maar je doet het super goed, heb nog spierpijn van de fitness die je gaf, haha, tel de dagen tot ik weer mag. kusss