donderdag,vrijdag,zaterdag.
Door: melaniedriessen
Blijf op de hoogte en volg Melanie
08 Mei 2010 | Italië, San Vincenzo
donderdag 6 mei.
buona sera tutti.
vandaag was het alweer wat beter weer.. af en toe zon en maar 1 keer regen.
we hebben zowat het hele programma kunnen draaien.
ik heb weer een pingpong toenament gegeven en deze keer deden er 26 mensen mee..
dus dat was echt een groot toernooi!
we zijn er 3 kwartier mee bezig geweest ofzo echt super leuk.
vanmiddag even met jacky gemsnt en geskyped. haha ik ging even een lollie kopen en jacky zou wel
schreeuwen als iemand me laptop mee zou nemen. dus toen kwam er iemand langs en toen ging ze gillen haha.
maffie. jacky gaat trouwens naar le capanne en dat is 25 min met de auto hiervandaan.
dus wanneer me moeder, danny en lynnie hier zijn, gaan we op 17 juli naar jacky toe!!!
ik heb er nu al zin in!
straks hebben we weer minidisco en vanavond een spelavond met muziek.
ci vediamo.
ciao.
---------------------------------
vandaag is m'n vrije dag. (zaterdag)
gisteravond zijn we naar de disco geweest op het park. bijna alleen maar staff was er maar het was wel echt heel gezellig. vandaag zijn we naar follonica geweest om een beetje te winkelen. ik heb een nieuwe trainingsbroek.. in de middag sluiten ze hier natuurlijk dus we moesten snel weer terug..
hoe is het met jullie? beetje mooi weer al in nederland? hier begint het eindelijk beter te worden..
ciaoooo.
buona sera tutti.
vandaag was het alweer wat beter weer.. af en toe zon en maar 1 keer regen.
we hebben zowat het hele programma kunnen draaien.
dus dat was echt een groot toernooi!
we zijn er 3 kwartier mee bezig geweest ofzo echt super leuk.
ik heb er nu al zin in!
straks hebben we weer minidisco en vanavond een spelavond met muziek.
ci vediamo.
ciao.
---------------------------------
vandaag is m'n vrije dag. (zaterdag)
ciaoooo.
08 Mei 2010 - 14:51
Astrid:
Ciao bella,
Heerlijk dat het wat lekkerder weer wordt Mel....het is hier koud en nat brrrrrrrr.
Dikke kus en knuf -
08 Mei 2010 - 15:05
Pap:
Hier is het inderdaad niet zo best !! Maar nog even en we zoeken zelf de zon op....Tot wanneer blijf je in Italië, misschien komen wij ook nog wel ff bij je kijken in de loop van de zomer...
Dikke kus enne niet te bruin worden he ? -
08 Mei 2010 - 19:10
BF.:
hoi moppie,
ik ben toch helemaal niet gek, haha.
maar ze hebben m iig niet meegenomen(H).
ik ben trouwens naar de kapper geweest(nja me buurmeisje, maar zij is kapster) dus we moeten weer ff skypen, dan kan je het zien!!
ik heb der zoveel zin in(H).
loveyouuuu