maandag. - Reisverslag uit San Vincenzo, Italië van Melanie Driessen - WaarBenJij.nu maandag. - Reisverslag uit San Vincenzo, Italië van Melanie Driessen - WaarBenJij.nu

maandag.

Door: melaniedriessen

Blijf op de hoogte en volg Melanie

10 Mei 2010 | Italië, San Vincenzo

gisteravond hebben we man against woman gedaan. en de vrouwen hebben gewonnen natuurlijk . :P
vandaag weer een normale dag. af en toe zon en het programma kunnen we wel gewoon draaien..
ik kan niet zoveel melden eigenlijk omdat het elke dag weer hetzelfde is. :P
ik was wel gister te laat.. want ik had me wekker perongelijk 9.45 gezet ipv 8.45
we hebben de costumes binnen gekregen.. en hebben de minidisco al gedaan als baby's en als koe en varken.
het olympische zwembad is bijna af dus kunnen we daar straks de activiteiten doen godzijdank. in het overdekte zwembad is het echt gewoon te warm.

ci vediamo.

ciao.

• 10 Mei 2010 - 13:04

Jacky.:

nou dat vind ik erg fijn voor jou.
    ik spreek je morgen weer skype-vriendinnetje(L)
    xxxxx

• 10 Mei 2010 - 19:26

Pap:

Heb je al wedstrijd bommetje gedaan ?

• 11 Mei 2010 - 09:42

Anuska:

Hoi Mel, leuk te horen dat je het wel naar je zin hebt en zo meteen lig je lekker te spetteren in het buitenbad. Nu mss nog ff afzien in dat overdekte zwembad maar beter een begin dat wat lastig is als andersom, kan het alleen maar beter worden. Wat leuk he dat je moeder, dan en lynn straks komen en wat super dat je jacky ook nog kan zien. Nou meis let op je wekkertje haha en tot de volgende keer, liefs x anuska