vrijdag 14 mei.
Door: melaniedriessen
Blijf op de hoogte en volg Melanie
14 Mei 2010 | Italië, San Vincenzo
Ciao tutti!
we hebben gister een orange party georganiseerd, omdat er zoveel nederlanders waren.. was een avond met dansen en we hebben tshirts weggegeven.. :) vandaag zijn de meeste nederlanders naar huis gegaan.. dus dat wordt straks duits, engels en italiaans.. :O italiaans moet ik nog maar ff gaan leren.. tu catzo voi? jaa ik leer wel al wat.. haha. en ik begin het ook wel vaak te begrijpen nu. gister hebben we echt supermooi weer gehad eindelijk.. vandaag hele dag bewolkt. maar ik zag dat het vanaf maandag beter zal worden :).
morgen vrij dus vanavond gaan we gezellig met een groep wat drinken :)
oja en me schoenen stinken echt moo maar dat komt omdat het hier zooo regende en ik steeds in een plas water stond. :(
nou ik ga zo weer eens aan de slag. vanavond minidisco, crazy game voor de kinderen en een live optreden van 'frank sinatra'haha. :)
bacio.
morgen vrij dus vanavond gaan we gezellig met een groep wat drinken :)
bacio.
14 Mei 2010 - 19:20
Pap:
Ik kan je schoenen hier ruiken !! Bah, wat een lucht.....
Veel plezier vanavond
Dikke kus -
18 Mei 2010 - 16:42
Ellen Broere:
Ik heb eindelijk je site kunnen openen. Ik vind het heel goed van je hoe je dit allemaal doet. ook het alleen reizen er naar toe en overstappen met vervoer terwijl je helemaal niet bekend ben daar.Ook leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt en veel lacht. ik kan me zo voorstellen dat je dit leuk vindt. veel plezier